El santcugatenc Enric Larreula publica dos contes infantils centrats en la diversitat cultural


  • Comparteix:

Larreula treballa ara en dues novel·les juvenils

Larreula treballa ara en dues novel·les juvenils

Els contes infantils del santcugatenc Enric Larreula tornen aquests dies a les llibreries amb la publicació de dos nous títols per part de l'Editorial Cruïlla. Es tracta dels llibres 'El nen nou i diferent' i 'El poble', dos contes centrats en el tema de la diversitat de cultures i la convivència.

Coincidint amb la celebració del Fòrum de les Cultures, l'Editorial Cruïlla publica dos nous contes de l'escriptor santcugatenc Enric Larreula que tracten el tema de la multiculturalitat.

Amb els títol 'Un nen nou i diferent' i 'El poble', l'escriptor presenta ara dos contes que, tot i que ja tenia escrits des de fa temps, continuen sent de plena actualitat. Així ho explica ell mateix, ja que segons diu, són dues històries que tracten el tema de la diversitat cultural, la pau i la solidaritat.

Enric Larreula

És un tema molt d'actualitat. I buscant a les meves carpetes vaig trobar aquests dos contes que ja tenia escrits, i que tots dos parlen de la diversitat cultural.


L'objectiu de Larreula és potenciar aquests conceptes entre els més petits i fer-los entendre que tots som diferents i que aquestes diferències no són pas dolentes. Per fer-ho, el conte 'Un nen nou i diferent' explica la història d'un nen català que arriba a una escola africana, on ell és diferent als altres i els altres són diferents a ell.

Pel que fa a d'altres projectes, l'escriptor ha explicat que està treballant ara en alguns llibres que ja tenia començats, com alguna novel·la juvenil que havia deixat de banda per enllestir altres coses.

Enric Larreula

Em disoposo a acabar algunes nove·les i reculls de contes que tinc començats, sobretot novel·la juvenil ja que, darrerament, ho havia deixat una mica de banda.


D'altra banda, Larreula ha publicat recentment el quart llibre de contes d'humor per adults de la sèrie 'Ric amb l'Enric' de l'editorial La Campana, i que es titula 'Bon dia'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.