Gerard Quintana porta aquest dissabte el seu 'Senyals de Fum' al Teatre- Auditori


  • Comparteix:

Quintana presenta el seu 'Senyals de fum'.

Quintana presenta el seu 'Senyals de fum'.

El cantant Gerard Quintana presenta demà dissabte al Teatre-auditori el seu primer treball en solitari, després de liderar el conjunt 'Sopa de Cabra'. 'Senyals de fum' és el títol d'aquest àlbum que compta amb una producció de luxe gràcies a col.laboracions de Quimi Portet i Juan Carlos García, exmembres d 'El último de la fila'.

Cinc músics acompanyen el popular cantant gironí, en un espectacle pensat, especialment, pels teatres. 'Senyals de fum', que ha rebut molt bones crítiques, arriba amb una producció de luxe sota el braç. Els membres del dissolt 'El último de la fila', Quimi Portet i Juan Carlos García donen cos a aquest llarga durada, on també hantingut cabuda les consideracions de Paul Fuster i Eduard Font.

Recordem que el concert de Gerard Quintana substitueix l'actuació de Bebo Valdés i el Cigala, que es va suspendre a última hora. De tota manera, la tinent d'alcalde de Serveis Personals Àngels Solé ha remarcat que l'actuació del gironí és una molt bona alternativa:

Àngels Solé

És una proposta molt bona, encara que no sigui la que teníem prevista


El concert de Gerard Quintana començarà a les 10 de la nit, dissabte, al Teatre-auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.