'Sex Tape', ' Anarchy' i 'Barbacoa de amigos' arriben als cinemes de la ciutat


  • Comparteix:

Fragment de 'Sex Tape' protagonitzada per Cameron Diaz

Fragment de 'Sex Tape' protagonitzada per Cameron Diaz

'Sex Tape', amb Cameron Diaz i Jason Segel, 'Anarchy: la noche de las bestias' i 'Barbacoa de amigos' són les tres estrenes d'aquesta setmana a la cartellera de la ciutat. Les dues primeres pel·lícules es poden veure als dos cinemes locals i la darrera només a Yelmo.

'Sex Tape: algo pasa en la nube'
Després d'una relació de 10 anys, Jay (Jason Segel) i Annie (Cameron Diaz) decideixen reprendre la passió del començament de la seva relació. Per fer-ho, decideixen gravar-se mentre manenen relacions sexuals. Més tard, acaben descobrint que han enviat el vídeo als seus amics i familiars.



'Anarchy: la noche de las bestias'
El govern dels Estats Units decideix que una nit a l'any, durant dotze hores, el crim sigui legal i es deixa als ciutadans sols sense assistència. Durant aquest temps, una família ha de decidir com actuar quan un desconegut truca a la porta.



'Barbacoa de amigos'
El dia del seu 50è aniversari, Antoine pateix un atac de cor. D'ara endavant, el protagonista canviarà la seva vida i la de les persones del seu entorn.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.