El grup Pantaleó estarà a les semifinals del Sona 9 gràcies al vot popular


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del grup

Imatge d'arxiu del grup

Pantaleó, el grup liderat pel guitarrista i vocalista santcugatenc Gerard de Pablo, és una de les quatre formacions guanyadores de la votació popular la 14a edició del concurs de maquetes Sona 9. El grup competirà ara a les semifinals amb altres nou grups.

A les quatre bandes triades per votació popular; Pantaleó, Inexplicable, Pink Poni i PezPsiquiatra; s'afegiran sis grups seleccionats pel jurat del concurs, que es donaran a conèixer el 25 d'agost.

Les 10 formacions actuaran a les semifinals repartides en tres concerts als festivals Acústica de Figueres, Mercat de Música Viva de Vic i Barcelona Acció Musical (BAM). D'aquí sortiran els cinc grups que participaran a la fase final del concurs, on es triaran els tres finalistes. La final està prevista per al novembre.

Pantaleó rep el nom per un personatge santcugatenc. Gerard de Pablo també va ser el líder de la desapareguda banda The City's Last Noise, que va guanyar diversos festivals amb les cançons de 'Secret of an innocent'.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.