La mirada optimista sobre la vellesa omple el primer llibre de Cristina Hernández

Hernández ha presentat el llibre a la residència Las Lunas

Cultura

Publicat el 28/jul/14 per Adrià Claramunt

Com preparar la vellesa a través de l'experiència vital de personatges com Moisès Broggi, Neus Català i Salvador Pániker és el que explora el llibre 'Bailar con los ojos cerrados' de Cristina Hernández. La periodista santcugatenca ha presentat aquest dilluns la seva primera obra a la residència Las Lunas, on ha destacat que el cervell humà està preparat per a la vellesa i per a accedir a la felicitat, lliure ja de les preocupacions de l'edat adulta.

Hernández ha subratllat que les 11 persones entrevistades han tingut vides molt intenses i ha volgut saber si la seva vellesa és tan intensa i rica com ho ha estat la resta de la seva vida. La periodista s'ha entregat a aquesta idea amb la intenció d'aprendre i preparar-se de la millor manera per quan arribi a aquesta etapa.

Cristina Hernández ha destacat els mecanismes de què disposen les persones per assolir la felicitat.

Cristina Hernández

El cervell està preparat per a la vellesa i per accedir a la felicitat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, ha destacat l'optimisme que desprenen els personatges i el conjunt de l'obra.

Susanna Pellicer

És una manera optimista de veure la vida, i fixar-se en aquesta actitud és una lliçó de vida.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La presentació del llibre ha anat acompanyada de l'actuació musical de la pianista Alícia Daufí, que ha interpretat els 'Versos poètics' d'Enric Granados.