La 10a edició de Lectures a la Fresca se supera i acull 1.800 espectadors


Temes relacionats

Les Lectures a la Fresca acaben amb un balanç de 1.500 espectadors (25/jul/14)

'Les dones sàvies' de Molière arriben avui als Jardins del Monestir (24/jul/14)

La personalitat de Josep Maria de Sagarra aterra aquest dijous al passeig de Gaudí (17/jul/14)

El món literari de Porcel aterra aquest dijous a la plaça de Pep Ventura (10/jul/14)


  • Comparteix:

Les Lectures a la Fresca han tingut una gran resposta del públic

Les Lectures a la Fresca han tingut una gran resposta del públic

La directora de les Lectures a la Fresca, Dolors Vilarasau, ha destacat l'alt nivell artístic i la gran afluència de públic que ha tingut l'edició d'enguany, que ha commemorat el 10à aniversari i ha estat la més participativa, amb prop de 1.800 espectadors. El cicle ha presentat quatre espectacles, dedicats a Rodoreda, Porcel, Sagarra i Molière.

L'edició d'enguany de les Lectures a la Fresca ha batut tots els rècords d'assistència del cicle, amb més de 1.800 assistents. En total, 70 actors i col·laboradors han fet possible aquestes lectures, que han deixat satisfet el públic i l'organització. La directora de les Lectures a la Fresca, Dolors Vilarasau, ha destacat a Cugat.cat el nivell artístic i l'assistència de públic assolida.

Dolors Vilarasau

Fem veritables lectures dramatitzades amb el text a la mà. La gent està molt contenta, tant els que ho fem com els que ho reben.


En aquesta 10a edició de les Lectures a la Fresca s'ha recuperat quatre espectacles: 'La senyora Florentina i el seu amor, Homer', de Mercè Rodoreda; 'Cabaret Porcel', una peça creada a partir d'obres de Baltasar Porcel; 'Passi-ho bé, senyor Sagarra', de Josep Maria de Sagarra; i 'Les dones sàvies' de Molière. Les obres s'han repartit en quatre espais: dos d'habituals, com la plaça de Magí Bartralot i dels Castanyers, un de nou al passeig de Gaudí, i un de recuperat, la plaça de Pep Ventura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.