'Los Mercenarios 3' i ' Guardianes de la galaxia', les novetats als cinemes


  • Comparteix:

Les novetats dels cinemes van farcides d'acció / Foto: periodistadigital

Les novetats dels cinemes van farcides d'acció / Foto: periodistadigital

La tercera entrega de 'Los Mercenarios' i 'Guardianes de la galaxia' són les pel·lícules que estrenen aquesta setmana els dos cinemes de la ciutat. Yelmo també projecta el segon film en 3D.

'Los Mercenarios 3'
L'equip de mercenaris liderat per Barney (Sylvester Stallone) haurà de batre ara un antic company d'equip, Conrad Stonebanks (Mel Gibson), convertit en un perillós traficant d'armes. El grup es recomposa amb joves lluitadors per intentar plantar cara a les amenaçes de l'enemic. Noves cares i velles glòries s'enfronten en un film amb una acció més visual i menys sang que en les altres edicions.

El repartiment compta amb grans estrelles del cinema d'acció com Arnold Schwarzenegger, Jet Li, Stallone i Gibson, a banda de l'aparició de Harrison Ford i Antonio Banderas.



'Guardianes de la galaxia'
La nova estrena de Marvel explica la història d'un jove aventurer per salvar el destí de l'univers. Animat per un caçatresors, Peter Quill aconsegueix una esfera màgica en la qual es troba la clau. Tots els malvats lluitaran per treure-li de les mans i fer trontollar l'existència de la humanitat, en una travessia èpica i i plena d'acció.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.