La Casa Aymat acollirà la mostra 'Els altres Noucentistes'


  • Comparteix:

Una peça de la mostra que es veurà a Sant Cugat

Una peça de la mostra que es veurà a Sant Cugat

La Casa Aymat serà un dels museus per on desfilarà l'exposició 'Els altres Noucentistes' de la Diputació. A falta de data inaugural, l'espai museístic local se suma a la gira d'any i mig aportant obres del seu fons a una mostra que vol reinterpretar aquest corrent artístic iniciat al país a principis de segle.



Aquesta exposició itinerant té com a premisa mostrar al públic el Noucentisme a través d'obres que habitualment no s'han utilitzat com a exemple d'aquest moviment artístic. L'exposició "Els altres Noucentistes" té un fil conductor temàtic que permet agrupar les obres en cinc grans àmbits: La Mancomunitat i el Noucentisme; el territori i la gent; l'exaltació dels oficis artístics; la impremta com a bell art i la modernitat.

En aquest recorregut pel Noucentisme es poden veure obres procedents del fons del Museu d'Art de Sabadell; de la Biblioteca Museu Víctor Balaguer de Vilanova i la Geltrú; del Museu Abelló. Fundació Municipal d'Art, de Mollet; de Thermalia. Museu de Caldes de Montbui; de la Fundació Palau. Centre d'Art, de Caldes d'Estrac; de Vinseum. Museu de les Cultures del Vi, de Vilafranca;, del Museu del Tapís Contemporani de Sant Cugat; i sobretot del Museu d'Art de Cerdanyola, on la mostra ha donat el tret de sortida fins al 31 d'agost.

A banda de Sant Cugat, l'exposició aterrarà a Manresa, Mollet, Sabadell, Caldes de Montbui, Vilafranca i Canet de Mar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.