'Operació cacauet' arriba en català a Cinesa


  • Comparteix:

Fragment del cartell del film

Fragment del cartell del film

El film d'animació 'Operació cacauet', en català a Cinesa, i l'últim d''Scarlet Johansson 'Lucy' s'estrenen aquest divendres als dos cinemes locals. Yelmo també projectarà 'Locke', amb Tom Hardy, i la cinta de ball 'Step up all in'.

'Operació cacauet'
L'esquirol Surly i el seu amic Buddy planegen donar el gran cop de la seva vida en una botiga de fruits secs. Sense adonar-se'n, es veuen implicats en l'atracament a un banc que cometen uns mafiosos. El film es concep com una comèdia adreçada a tota la família.



'Lucy'
Digirida pel director francès Luc Besson, 'Lucy' explica la història d'una universitària, interpretada per Scarlett Johansson, que viu a Taiwán i a la qual el seu xicot enreda perquè entregui un maletí a un contacte. Lucy es segrestada i rep un implant quirúrgic amb una substància química que desenvolupa al 100% la seva capacitat cerebral.



'Locke'
Tom Hardy, un dels últims dolents de la saga de Batman, afronta un repte interpretatiu en aquest film britànic dirigit per Steven Knight. Hardy dóna vida a Ivan Locke, un home tranquil que un dia, en pujar al seu cotxe, no imagina que la seva vida donarà un gir inesperat quan rebi una misteriosa trucada. La peculiaritat del films és que, igual que a 'Enterrat', Hardy és l'únic actor que surt en pantalla.



'Step up all in'
Quan Mob, l'equip de ball més increïble que es recorda, pateix un daltabaix i es disol, Sean, un antic membre, vol tornar la glòria al grup en assabentar-se d'una important competició a Las Vegas. Sean decideix reunir un nou equip per lluitar per la victòria.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.