El Curs Internacional de Dansa de Barcelona s'acomiada al Teatre-Auditori


Temes relacionats

El curs IBStage visitarà el Teatre-Auditori amb la seva gala de cloenda ( 8/ago/14)


  • Comparteix:

Els membres del curs, en una representació / Foto:IBStage

Els membres del curs, en una representació / Foto:IBStage

El Curs Internacional de Dansa de Barcelona (IBStage) culmina aquest diumenge, a les vuit del vespre, amb una representació de cloenda al Teatre-Auditori. A la gala es podran veure ballarins dels principals ballets del món com el Royal Ballet de Londres i l'American Ballet Theater. El curs ha reunit 120 professionals de la dansa de 14 països del món.

Els ballarins que han participat al curs, vinguts dels millors ballets del món, interpretaran fragments de clàssics del ballet com 'El llac dels cignes', 'Carmen', 'La dama de les camèlies', 'El Corsari' o 'La Bayadère', a més d'algunes obres creades expressament per l'ocasió.

Sota la direcció d'Elias Garcia, Iratxe Ansa i Deborah Ferrato, el públic assistent a l'obra podrà veure junts els membres dels ballets internacionals més prestigiosos, com el Bayetische Staatsoper de Berlín, el Royal Ballet de Londres, el ballet de l'Òpera de París, l'English National Ballet, l'American Ballet Theatre i el ballet Semperoper de Dresden.

En la representació, a més dels ballarins del curs, també hi participaran artistes convidats. Es tracta dels primers ballarins d'aquests ballets, artistes de renom internacional de la disciplina, com Lucía Lacarra, Marlon Dino, Isabelle Ciaravola, Stephane Bullion, Daria Klimentova o Vadim Muntagirov.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.