Tarantino confia en Esteve Polls pel còmic 'Django/Zorro'


  • Comparteix:

Un dels dibuixos de Polls, exhibit al Comic Con / Foto: Comic Con

Un dels dibuixos de Polls, exhibit al Comic Con / Foto: Comic Con

El dibuixant de còmic Esteve Polls col·labora amb el director de cinema Quentin Tarantino en la creació del còmic 'Django/Zorro', segons ha avançat el santcugatenc a Cugat.cat. El còmic, la seqüela en dibuixos de 'Django desencadenat', és una idea de Tarantino, que signa el guió i ha confiat en Polls per dibuixar els 25 números del primer volum. Dynamite Entertainment & DC Entertainment és l'editorial.

A l'última edició del Festival de Còmic Internacional de San Diego Comic-Con, el realitzador Quentin Tarantino va presentar el seu nou projecte personal, 'Django/Zorro', un còmic que recrearà les aventures del protagonista de 'Django desencadenat' i el mític heroi emmascarat.

L'editorial Dynamite & DC va contactar amb Esteve Polls amb qui ja havia treballat en el còmic de 'El genet solitari' ('Lone ranger'). L'editorial, a través de l'agent de Polls, va demanar al santcugatenc uns esbossos per un possible còmic que reunís Django i El Zorro. Quan l'editorial va donar-li el vistiplau, Polls va saber que l'encàrrec provenia del director de 'Reservoir Dogs', tal com ha avançat a Cugat.cat.

Esteve Polls

No sabia jo que qui hi havia al darrere era Quentin Tarantino. Tarantino ha pensat en mi? Em vaig quedar de pedra.


Polls explica que ha estat 'molt fàcil' traslladar el personatge de Jamie Foxx al còmic, igual que reproduir El Zorro, que ja té 70 anys de vida. Polls està confeccionant els 25 números del primer volum i treballa amb Tarantino que, a banda de fer el guió, fa aportacions del rumb que ha de tenir el còmic.

Esteve Polls

Tarantino m'envia els guions i jo faig els esbossos i els comenten. Em fa suggeriments com 'fes que aquest li exploti el cap'.


Matt Wagner també fa apunts al guió de 'Django/Zorro', tot i que és el director de 'Pulp Fiction' qui escriu els diàlegs i la història. Quentin Tarantino és un apassionat confès dels còmics, tal com va demostrar amb l'homenatge que va retre al 'anime' al capítol 1 de 'Kill Bill'.

Esteve Polls, de 64 anys, té altres projectes. Actualment també col·labora amb el guionista Charles 'Chuck' Dixon en una història basada en l'Edat Mitjana a Europa, en l'època dels teutons i els cavallers templaris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.