Els Gegants i els Bastoners de Sant Cugat se sumen a la V de Barcelona


Temes relacionats

Ja està ple el tram 'santcugatenc' de la V ( 3/set/14)

Les construccions dels Castellers, a la V catalana (28/ago/14)


  • Comparteix:

Els Geganters s'ubicaran al tram 23 / Foto: Localpress

Els Geganters s'ubicaran al tram 23 / Foto: Localpress

Els Geganters i els Bastoners de Sant Cugat estaran presents a la V de l'Onze de Setembre organitzada per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural a Barcelona. En concret, aniran al tram 23, assignat a l'ANC local i que ja és ple. Abans, les entitats participaran als actes de commemoració de la Diada a la ciutat.

Al matí, els Gegants i els Bastoners participaran als actes locals. Després, les entitats es desplaçaran a Barcelona per formar part de la V.

El cap de la colla dels Geganters, Ramon Bruguera, ha explicat a Cugat.cat que l'entitat s'ha sumat al Pacte Santcugatenc pel Dret a Decidir i ja va participar a la Via Catalana, i, per tant, han decidit anar també als actes d'enguany.

Ramon Bruguera

En reunió de la colla vam decidir adherir-nos al Pacte Santcugatenc pel Dret a Decidir i l'any passat la colla va participar a la Via Catalana. Aquest any ens hem decidit per anar a la V de la Diada.


De la seva banda, la membre de la junta dels Bastoners de Sant Cugat, Esther Madrona, ha assegurat que l'entitat està 'encantada' de participar en un acte tan important.

Esther Madrona

Estem encantats de poder participar com a Bastoners en aquest esdeveniment tan important.


En aquest tram també estaran presents els Gausacs. El tram 23 està ubicat a l'avinguda Diagonal, entre els carrers del Bruc i de Girona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.