L'Esbart ofereix cursos de dansa, ioga i 'paleotraining' per al curs vinent


Temes relacionats

L'Esbart farà una gira d'estiu a diverses poblacions catalanes ( 8/jul/14)

La dansa d'arrel de l'Esbart emociona amb un espectacle eclèctic (27/jun/14)

Andança vol experimentar nous balls sense perdre les arrels el curs vinent (31/mai/14)


  • Comparteix:

L'actuació de Festa Major de l'Esbart

L'actuació de Festa Major de l'Esbart

L'Esbart amplia la seva programació de cursos amb noves propostes com un espai Txi Kung, 'paleotraining' i classes de ioga i meditació. En paral·lel, l'Escola de Dansa ensenyarà balls tradicionals i contemporanis amb cursos per a totes les edats.

En la programació d'enguany, l'Esbart incorpora classes de ioga i meditació a càrrec de Montserrat Barquin. Es tracta d'una proposta per a totes les edats que es fonamenta en la relaxació, la respiració i la meditació. En aquesta línia, l'entitat també oferirà un espai Txi Kung, que combina la relaxació i els estiraments a través d'un mètode basat en la medicina tradicional xinesa. A més, l'Esbart ofereix cursos de 'paleotraining', un mètode d'entrenament que gira al voltant de la intensitat i la variabilitat.

La presidenta de l'Esbart, Sandra Casat, ha explicat que amb aquests cursos volen complementar la seva oferta de dansa.

Sandra Casat

Intentem introduir cursos que complementin la formació en dansa. Són classes per treballar el cos, les postures i la relaxació.


L'Esbart també ofereix formació en dansa tradicional i contemporània per a grans i petits. Els diferents grups d'edat de l'Escola de Dansa aprendran a treballar les tècniques de la dansa tradicional d'una manera oberta i actual, lligant-la amb les manifestacions populars santcugatenques. A més, l'Esbart impulsa tres grups per a adults: grup Mèdium, grup Sèniors i grup Dansa Sense Pretensions. També proposa un curs de dansa contemporània a càrrec d'Olga Ventura.

Els cursos comencen l'1 d'octubre i les inscripcions ja estan obertes. Segons Casat, aquest any han començat les inscripcions amb més de 200 alumnes, una xifra que supera les temporades anteriors. La propera actuació de l'Esbart serà aquest diumenge per la Festa Major de Santa Tecla.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.