Teatre i castells protagonitzen les activitats de setembre de les biblioteques


  • Comparteix:

La Biblioteca Central Gabriel Ferrater acull una mostra amb imatges dels Gausacs

La Biblioteca Central Gabriel Ferrater acull una mostra amb imatges dels Gausacs

Teatre i castells protagonitzen les activitats de setembre de les biblioteques de Sant Cugat. L'actor Ivan Benet i el crític Sam Abrams encapçalaran la xerrada 'Parlem de... Informe per a una acadèmia' el 15 de setembre a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater, on també es podrà veure una exposició amb fotografies dels Castellers de Sant Cugat.

L'espectacle 'Informe per a una acadèmia', protagonitzat per Ivan Benet, aterrarà al Teatre-Auditori el 25 de setembre. Per anar fent boca, Ivan Benet i Sam Abrams parlaran del muntatge en una nova edició del cicle 'Parlem de...' que començarà a les vuit del vespre. L'obra, de Franz Kafka, és un monòleg sobre un simi que es converteix en un home.

La Biblioteca Central Gabriel Ferrater també inaugurarà el 17 de setembre una exposició fotogràfica sobre els Castellers de Sant Cugat. Les imatges són de Valerie Boillot i la mostra es pot veure fins al 12 d'octubre.

A més, durant tot el setembre estan obertes les inscripcions als clubs de lectura de les biblioteques de la ciutat. Els equipaments ofereixen clubs de novel·la, de teatre, de cinema d'autor i en anglès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.