'Onze.Nou.CATorze' es representa aquest diumenge al Teatre-Auditori


Temes relacionats

El musical 'Onze.nou.catorze(1714)' arriba avui al Festival Grec de Barcelona (17/jul/14)


  • Comparteix:

L'obra es va estrenar al festival Grec de Barcelona / Foto: Zitzània Teatre

L'obra es va estrenar al festival Grec de Barcelona / Foto: Zitzània Teatre

'Onze.Nou.CATorze (1714)', l'obra musical coescrita pel santcugatenc Víctor Alexandre i Roger Cònsol, es representarà aquest diumenge al Teatre-Auditori de Sant Cugat a dos quarts d'una del migdia. En aquesta ocasió, més de la meitat dels actors del repartiment són santcugatencs. L'obra, de la companyia Zitzània Teatre i dirigida per Pere Planella, explica la història d'un jove que s'embarca en un viatge temporal cap a l'Onze de Setembre de 1714.

El Teatre-Auditori acollirà aquest diumenge la representació del musical 'Onze.Nou.CATorze (1714)', una obra escrita pel santcugatenc Víctor Alexandre. L'autor ha explicat al magazín 'Sant Cugat a Fons' l'argument de l'obra, que vol apropar als més joves la història dels la guerra de successió.

Víctor Alexandre

L'obra comença al 2080, que s'explica la història del protagonista, que als 14 anys viatja al 1714.


El repartiment de l'obra combina la presència d'actors professionals, per als personatges principals, amb un grup d'actors amateurs de cada ciutat on es fa la representació. És per això que en la del Teatre-Auditori, dels 40 actors de la representació, 25 són santcugatencs.

L'obra està dirigida al públic familiar, i, a la representació d'aquest diumenge s'inclouran canvis de guió, com ara la referència a la V de la Diada Nacional. El director Pere Planella ha comentat la importància de seguir un fil argumental que passa de la comèdia a l'èpica i la tragèdia.

Pere Planella

És interessant el canvi de l'obra, que va de la comèdia a la part èpica i tràgica, amb la mort de tots els personatges.


El preu de l'entrada és de 13 euros. L'obra, que es va estrenar al festival Grec de Barcelona, ha passat per municipis com Sant Boi, Cervera, Olot, i el Centre Cultural del Born. Ara, les properes representacions seran a Sabadell, el Vendrell, Valls, el Catllar i Llissà de Vall.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.