'Asmodexia' s'estrena avui a la secció oficial del Festival de Sitges


  • Comparteix:

Fotograma d''Asmodexia'

Fotograma d''Asmodexia'

La pel·lícula 'Asmodexia', del director de Sant Cugat Marc Carreté, s'estrena aquest dimecres a dos quarts de cinc de la tarda a l'Hotel Melià en la secció oficial del Festival de Sitges. És la desena participació de l'òpera prima de Marc Carreté en un certamen internacional des que es va projectar per primera vegada al Brussels International Fantastic Film Festival.

Asmodexia també ha estat seleccionada per a la 33a edició del Festival Internacional de Cine de Terror de Molins de Rei. Serà la primera producció catalana que competeixi a la secció oficial d'aquest festival, que des d'enguany és membre de la European Fantastic Film Festival Federation.

La pel·lícula arribarà als cinemes
Els productors d''Asmodexia' han signat un contracte amb La Aventura Audiovisual, que distribuirà el film a l'Estat espanyol. Així es converteix en la primera pel·lícula en espanyol distribuïda per la companyia.

Al Festival de Sitges, la distribuïdora i els productors d''Asmodexia' faran públiques les dates de l'estrena a sales del circuit independent i el seu llançament en vídeo a la carta i DVD.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.