El TNC estrena temporada amb Martínez, Orella i el doblet d'Arànega


  • Comparteix:

Arànega, a la imatge promocional de l'obra / Foto: TNC

Arànega, a la imatge promocional de l'obra / Foto: TNC

El Teatre Nacional de Catalunya (TNC) obre aquest dilluns nova temporada amb actors santcugatencs a les seves representacions. Francesc Orella protagonitza 'El president', Carles Martínez intervé a 'No feu bromes amb l'amor' i Mercè Arànega actua per partida doble amb 'El somni d'una nit d'estiu' i 'L'hort de les oliveres'.

'El president' (5 de novembre)
Francesc Orella protagonitza amb Rosa Renom aquest text de Thomas Bernhard, amb direcció de Carme Portaceli. Els dos actors interpreten una parella presidencial que ha sortit il·lesa d'un atemptat. El terror que afrontaran revelarà la distància que separa la solidesa del poder i la mediocritat de la seva fragilitat.

'El somni d'una nit d'estiu' (11 de novembre)
La comèdia més popular de William Shakespeare, amb direcció de Joan Ollé, aterra al TNC. Una aproximació que fa el teatre universal sobre la convivència entre l'amor i el sexe; i entre la família i el desig. L'obra més eròtica del dramaturg anglès, amb la florestana Mercè Arànega en el repartiment.

'No feu bromes amb l'amor' (5 de febrer)
Es tracta d'un text d'Alfred de Musset que dirigeix Natàlia Menéndez. Carles Martínez és un dels actors de l'obra, que tracta el tema de l'amor adolescent per entendre els conflictes derivats del xoc entre els impulsos íntims que qüestionen les dinàmiques socials.

'L'hort de les oliveres' (13 de maig)
Mercè Arànega torna a figurar en la programació del TNC amb un text de Narcís Comadira, amb direcció de Xavier Albertí. Un muntatge que parla del disgregat nucli familiar dels Bofill, que es retroba un Dijous Sant, ara marcat per la mort del pare i pendent del seu llegat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.