'Tocats pel Vent' es presenta aquest dilluns al Terra Dolça


  • Comparteix:

'Tocats pel Vent' repassa la història de cinc brigadistes internacionals / Foto: Creative Commons

'Tocats pel Vent' repassa la història de cinc brigadistes internacionals / Foto: Creative Commons

L'autor Jordi Martí-Rueda presenta aquest dilluns a les vuit del vespre a l'espai Terra Dolça el seu llibre 'Tocats pel Vent', una obra que repassa les històries de cinc brigadistes internacionals que van deixar la seva llar per lluitar a la Guerra Civil. A més de l'autor, l'acte tindrà la presència de l'historiador, professor de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i investigador especialitzat en l'època franquista Aram Monfort.

'Tocats pel Vent' aprofundeix en la dimensió humana de la Guerra Civil a través de les històries d'estrangers que van decidir deixar la seva llar per anar a la guerra a combatre per la República. Un guerriller nord-americà, un irlandès presoner de Franco que intenta salvar la vida mitjançant la música, una infermera afroamericana que troba l'amor, un escriptor de Nova York que rep una lliçó de vida i un mexicà que amb 16 anys combat a la batalla de l'Ebre. Aquestes són les històries que estructuren l'obra de l'especialista en la Guerra Civil de 39 anys, Jordi Martí-Rueda.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.