Els Gausacs es donen a conèixer amb un concurs esbojarrat

Cultura

Publicat el 21/set/14 per Núria Juanico

Els Gausacs s'han donat a conèixer aquest diumenge amb el 'Concurs x Concurs', un xou esbojarrat i de grans dimensions que ha acollit la plaça d'Octavià. Llits elàstics, espectacles surrealistes, jocs d'aigua i proves d'equilibri han mostrat la vessant més divertida dels camises verdes i han servit per captar nous membres a la colla.

Els Gausacs han optat per donar-se a conèixer amb una activitat que no té res a veure amb els castells. 65 persones externes a la colla s'han sumat al concurs, que també ha tingut la participació de membres dels Castellers de Sant Cugat. A més, l'activitat ha servit per recaptar fons que es destinaran a l'ONG santcugatenca Infinits Somriures.

La coordinadora del 'Concurs x Concurs', Aina Serra, ha explicat que aquesta vegada han volgut mostrar el caràcter 'més boig i arrauxat dels Gausacs' per aconseguir, així, sumar nous membres a la colla.

Aina Serra

Tot sovint els castellers fem activitats per atraure gent. Vam decidir fer una cosa absolutament diferent per mostrar el nostre caràcter.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'acte també ha servit per agafar forces i cohesionar la colla de cara al Concurs de Castells de Tarragona, que tindrà lloc el 4 i 5 d'octubre. El cap dels camises verdes, Toni Castanyer, ha afirmat que encaren la cita amb esperança i tranquil·litat.

Toni Castanyer

Hem estat treballant aquestes darreres setmanes les construccions que volem portar a concurs. Estem molt contents dels resultats que estem tenint.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Per acabar de polir alguns detalls de les construccions, els Gausacs han programat tres assaigs especials que tindran lloc aquest dimecres i diumenge i divendres de la setmana vinent.