El Festival Creatus Dominus arriba a Sant Cugat 'per quedar-s'hi'


  • Comparteix:

Moment de la presentació de Creatus Dominus

Moment de la presentació de Creatus Dominus

El festival de disseny Creatus Dominus arriba a Sant Cugat 'per quedar-s'hi' i donar eines i formació als joves creatius sense recursos. La iniciativa, impulsada per l'Escola d'Art i Disseny i The Creative Riot, inclou una vintena d'activitats que tindran lloc a la Casa de Cultura del 2 al 4 d'octubre.

Tal com va avançar Cugat.cat a principis de mes, Sant Cugat tindrà, per primera vegada, un festival de disseny. 'Creatus Dominus' s'adreça a joves talents del món de la publicitat, la comunicació i el disseny per proporcionar-los eines i formació.

La iniciativa inclou 'workshops', conferències, mercats d'idees, 'speed dating' i una revisió de projectes finals, tot plegat conduït per joves professionals del sector. El codirector de la iniciativa, Lluís Salles, ha explicat que el festival arriba a Sant Cugat 'per quedar-s'hi'.

Lluís Salles

El festival no ve per ser un passavolant. Volem quedar-nos aquí, perquè Sant Cugat és el centre del Vallès. Podem començar a dir moltes coses.


Creatus Dominus es finança a través d'una beca Injube que atorga el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, però també hi col·labora l'Ajuntament. El tinent d'alcalde d'Economia, Empresa i Ocupació, Carles Brugarolas, ha subratllat el caràcter emprenedor i dinàmic del projecte.

Carles Brugarolas

Va al moll de l'os en moltes coses. És una sort que en aquesta ciutat hi hagi persones amb iniciativa i vocació de generar dinamisme.


Totes les propostes del festival són gratuïtes i ja hi ha prop de 100 persones inscrites. També s'oferiran descomptes a restaurants del voltant de la Casa de Cultura. Els responsables de la iniciativa també han creat una aplicació, anomenada Àppats Dominus, per ensenyar a les persones de fora de Sant Cugat com arribar a la Casa de Cultura i els establiments que ofereixen promocions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.