Pantaleó sabrà si passa a la final del Sona 9 el 4 d'octubre


  • Comparteix:

Pantaleó té dos membres santcugatencs, Gerard de Pablo i Oriol Corroto

Pantaleó té dos membres santcugatencs, Gerard de Pablo i Oriol Corroto

El grup de pop Pantaleó, liderat pel músic santcugatenc Gerard de Pablo, sabrà si passa a la final del Sona 9 el dissabte 4 d'octubre. El quintet va actuar aquest cap de setmana al Mercat de Música Viva de Vic en les semifinals del concurs de maquetes i està a l'espera de la decisió final del jurat.

Pantaleó és el nou projecte de Gerard de Pablo, anteriorment al capdavant de The City's Last Noise. En aquesta nova proposta, acompanyat pel també santcugatenc Oriol Corroto, De Pablo aposta per un so pop de composició sincera, allunyat de la cerca experimental del seu anterior grup, The City's last noise.

Gerard de Pablo

Abans buscava inventar nous canals expresius d'una manera experimental i ara l'exercici és d'honestedat.


El grup porta en marxa un any i s'està donant a conèixer al 14è concurs de maquetes Sona 9. Aquest cap de setmana van tocar a les semifinals del certamen, a la plaça de la Catedral de Vic, al Mercat de Música Viva. Pantaleó i la resta de semifinalistes esperen ara la decisió del jurat, que comunicarà el nom dels finalistes el dissabte 4 d'octubre.

Gerard de Pablo

Hem arribat a un punt on tots els grups són bons. Dependrà del criteri del jurat.


A banda del Sona 9, Pantaleó està tancant diferents actuacions de cara a la tardor i tenen previst gravar el seu primer disc a principis d'any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.