Torna el festival Jazzenviu cada diumenge al Cafè Auditori


  • Comparteix:

Cartell promocional

Cartell promocional

El cicle de concerts de música jazz en directe Jazzenviu torna al Cafè Auditori aquest diumenge a dos quarts de nou del vespre. Els concerts seran cada diumenge fins al 14 de desembre a la mateixa hora, a excepció del 12 d'octubre i el 9 de novembre, que no hi haurà concert. El preu de l'entrada és voluntari.

El trio de Giulia Valle, amb Marco Mezquida al piano i David Xirgu a la bateria, serà l'encarregat d'inaugurar el segon cicle de jazz en directe Jazzenviu. El programador de la iniciativa, Guillem Jubany, ha explicat a Cugat.cat que el festival, enguany, combina artistes de renom amb grups promesa i músics santcugatencs.

Guillem Jubany

La majoria de la programació l'omplen músics de renom, però també deixem un espai per a joves artistes i músics de Sant Cugat


El saxofonista Víctor de Diego, el contrabaixista santcugatenc David Mengual, el pianista Joan Díaz i el guitarrista Albert Villa són alguns dels artistes convidats.També hi tocaran Miquel Villar, el piano de Marco Mezquida i el jove conjunt TAK!.

Jubany ha assegurat que totes les actuacions que s'hi duran a terme compten amb músics de luxe, i ha destacat l'actuació de Giulia Valle Trio diumenge, i el trio de Jordi Rossy, Jaume Llombart i Pau Domènech el 7 de desembre.

Guillem Jubany

Em fa il·lusió que vingui la Giulia Valle Trio al concert inaugural i també Jordi Rossy, uns músics que mai no havíem pogut portar a Sant Cugat


L'entrada dels concerts és gratuïta i, en marxar, qui ho desitgi podrà aportar la quantitat de diners que cregui oportú. La idea, explica el programador, és fer el festival accessible a tots els públics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.