El trio de Giulia Valle Trio inaugura aquest vespre el cicle 'Jazzenviu'


Temes relacionats

Torna el festival Jazzenviu cada diumenge al Cafè Auditori (23/set/14)


  • Comparteix:

El trio de Valle actuant al festival Jamboree / Foto: Giulia Valle

El trio de Valle actuant al festival Jamboree / Foto: Giulia Valle

El cicle de concerts de música jazz en directe, 'Jazzenviu' torna aquest diumenge al Cafè Auditori a dos quarts de nou del vespre. Giulia Valle Trio inaugurarà el festival que culminarà el 14 de desembre. Els concerts seran cada diumenge a la mateixa hora, a excepció dels dies 12 d'octubre i 9 de novembre, que no hi haurà actuació. El preu de l'entrada és voluntari.

El trio de la contrabaixista Giulia Valle, amb Marco Mezquida al piano i David Xirgu a la bateria, seran els encarregats d'inaugurar aquest diumenge a la nit el segon cicle de jazz en directe, 'Jazzenviu'. El programador de la iniciativa, Guillem Jubany, ha explicat a Cugat.cat que el festival, enguany, combina artistes de renom amb grups promesa i músics santcugatencs.

Guillem Jubany

La majoria de la programació l'omplen músics de renom, però també deixem un espai per a joves artistes i músics de Sant Cugat


El saxofonista Víctor de Diego, el contrabaixista santcugatenc David Mengual, el pianista Joan Díaz i el guitarrista Albert Villa són alguns dels artistes que també passaran pel Cafè Auditori. Jubany, ha assegurat que totes les actuacions que es duran a terme tenen músics de luxe, i ha destacat, entre d'altres, l'actuació d'aquest diumenge com una de les més esperades.

Guillem Jubany

Em fa il·lusió que vingui la Giulia Valle Trio al concert inaugural i també Jordi Rossy, uns músics que mai no havíem pogut portar a Sant Cugat


L'entrada dels concerts és gratuïta, i en acabar, qui ho desitgi podrà aportar la quantitat de diners que cregui oportú. El motiu de no cobrar una entrada, explica el programador, és per fer el festival accessible a tots els públics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.