El pintor Joan Tortosa inaugura el cicle d'exposicions 'Artistes de Sant Cugat'


  • Comparteix:

El cicle comptarà amb dos exposicions l'any

El cicle comptarà amb dos exposicions l'any

Una exposició del pintor Joan Tortosa servirà per donar el tret de sortida al cicle d'exposicions 'Artistes de Sant Cugat' que promou l'Ajuntament. L'objectiu d'aquesta iniciativa, que es farà a la Casa de Cultura i comptarà amb un parell d'exposicions l'any, és promoure els artistes locals i donar una cohesió i continuïtat a les diferents mostres que des de fa anys ja organitza el consistori a la Casa de Cultura.

Per a la tinent d'alcalde de Serveis Personals, Àngels Solé, es tracta de donar una continuïtat i una cohesió a les exposicions que des de fa anys s'estan fent a la Casa de Cultura, però ara seguint un programa que estigui consensuat tant pels membres del consistori com per la Comissió de les Arts.

Àngels Solé

Permetrà donar una cohesió al conjunt dels artistes, tot i que potser el problemes serà acollir-los a tots. Volem consens i comptar amb la Comissió de les Arts.


De moment, i per donar el tret de sortida a la iniciativa, s'han buscat dos artistes de renom de la nostra ciutat com són Joan Tortosa i Quim Vinyoles.

El primer en exposar serà Tortosa, amb una exposició que s'inaugurarà el dia 1 d'abril i que porta per títol 'El llenguatge de les flors'. Segons Solé, es tracta d'una mostra innovadora que recupera un tema avui força abandonat, però que també té una vocació pedagògica.

En el mateix sentit s'ha expressat l'artista, que ha afegit que amb el seu interès pels colors i l'amor per la naturalesa, era impossible que no acabés fent una mostra sobre aquest tema.

Joan Tortosa

Una cosa important és recuperar aquesta tradició de pintar flors, però és que la meva estimació per la natura, era impossible que no acabés fent una exposició de flors.


Pel que fa a la mostra prevista per la tardor, se sap que l'artista serà Quim Vinyoles, però encara no s'ha volgut donar a conèixer el tema de l'exposició.

El que si que ha avançat la tinent d'alcalde és que, de cara a l'any que ve, la voluntat és fer una exposició d'art contemporani i també amb un artista jove de la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.