'Llibert', de Gemma Brió, comença la seva gira al Teatre-Auditori


Temes relacionats

Toni Mira porta aquesta nit al Teatre-Auditori el seu espectacle 'Monòlit' (26/set/14)

Anna Roig i L'Ombre de ton chien inaugura la temporada del Teatre-Auditori (24/set/14)


  • Comparteix:

Gemma Brió exposa la seva experiència autobiogràfica a l'obra / Foto: Llibert Teatre

Gemma Brió exposa la seva experiència autobiogràfica a l'obra / Foto: Llibert Teatre

El muntatge 'Llibert', de Gemma Brió, arriba aquest dissabte a les nou del vespre al Teatre-Auditori. En 90 minuts, una mare explica els 15 dies de vida del seu nadó, des de la felicitat del naixement fins a la necessitat que acabi morint. La representació, plenament autobiogràfica, s'ha endut les millors crítiques de la temporada.

Acompanyada per una estrella del rock i una amiga, la mare d'en Llibert relata els 15 dies de la vida del seu fill fins que arriba a la conclusió que el millor que li pot passar és la mort. Es tracta d'una explosió de sentiments, que barreja realitat i ficció i que mostra la muntanya russa emocional on tot l'univers d'aquesta mare primerenca trontolla constantment.

L'obra ha rebut les millors crítiques de la temporada. Amb un pressupost mínim i en part finançada a través de la plataforma de micromecenatge Verkami, ha estat guardonada amb el premi de la crítica de la revista 'Serra d'Or' al millor muntatge. Fa tan sols uns mesos, l'equip va decidir no prorrogar l'obra a Biblioteca de Catalunya, arran de les condicions precàries en les quals treballaven.

Ara han començat una gira per teatres d'arreu del país, que té per inici Sant Cugat. L'entrada té un preu de 18 euros i, en acabar la representació, els assistents podran participar en un col·loqui.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.