Anna Roig i L'ombre de ton chien encisa el Teatre-Auditori amb intimisme


  • Comparteix:

Anna Roig i l'Ombre de ton chien han estrenat la nova temporada del Teatre-Auditori

Anna Roig i l'Ombre de ton chien han estrenat la nova temporada del Teatre-Auditori

Anna Roig i L'ombre de ton chien ha captivat el públic del Teatre-Auditori amb el concert de presentació del seu últim treball, 'Un pas i neu i un pas', que també ha servit per encetar la nova temporada de l'equipament. Roig i la seva banda han connectat amb la gent a través dels nous temes, més reflexius i pausats que els anteriors, en un espectacle íntim que s'ha adaptat a les característiques de la Sala Escenari, un format on l'espectador es troba més a prop dels artistes a dalt de la mateixa tarima.



Qui som, què fem aquí i cap a on anem són algunes de les preguntes que es plantegen les cançons que ha escrit Roig per a l'ocasió. Unes qüestions que evidencien l'evolució del grup penedesenc, que ha passat de lletres més narratives i amb ritme a d'altres en què la cantant reflexiona sobre els fets quotidians. Després d'uns anys amb poques pauses, el grup ha pogut preparar a consciència el nou disc i buscar la inspiració en noves fonts, tal com ha explicat la mateixa Roig en declaracions a Cugat.cat.

Anna Roig

Aquesta aturada ens ha anat bé per observar què volíem fer. El que m'inspirava abans no és el mateix que m'inspira ara.


El concert ha servit per mostrar al públic com sonen alguns dels seus nous temes en directe, com 'Gare de Metz', 'Com el Mar' i 'Février', però tampoc no han faltat a la cita cançons emblemàtiques com 'Petons' i 'Corro sota la pluja', que han sonat en acústic.

La banda comença ara una gira per presentar el nou treball, una ruta on Roig ha promès que la seva afició pel teatre a l'escenari portarà noves sorpreses als seus seguidors.

Anna Roig

Abans utilitzàvem el recurs de comunicar amb la paraula. Ara busquem noves fórmules, amb la llum, el decorat, la interpretació de les cançons, etc.


El concert ha servit per encetar la programació del primer quadrimestre del curs al Teatre-Auditori. A més, el d'Anna Roig i L'ombre de ton Chien és el primer espectacle del cicle Sala Escenari, unes actuacions en què artistes i espectadors es troben a dalt de la tarima. El primer espectacle ha acabat amb bona nota, amb una graderia gairebé plena. A més, l'originalitat de la banda penedesenca ha portat com a visitants a grans i petits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.