Toni Mira planta 'Monòlit' al Teatre-Auditori per mostrar la part més personal


  • Comparteix:

Un dels moments de l'espectacle

Un dels moments de l'espectacle

El coreògraf Toni Mira ha portat aquest divendres al Teatre-Auditori un dels seus espectacles més personals i fins i tot biogràfics. Es tracta de 'Monòlit', un muntatge amb el qual repassa sobre l'escenari la seva extensa trajectòria de més de 35 anys amb la complicitat d'altres arts, un gran monòlit com a nexe i buscant l'empatia del públic.



Després d'haver passat pel festival Grec i la Fira de Tàrrega aquest estiu, Toni Mira ha plantat el seu 'Monòlit' a la Sala Escenari del Teatre-Auditori. Un muntatge en solitari on el coreògraf repassa la seva carrera des de la vessant més personal.

Toni Mira

Qui coneix la meva feina reconeixerà moltes coses meves de contingut i forma. Tenia moltes ganes de posar-les a un paquet per parlar de coses que m'han passat. És molt autobiogràfic.


Una vegada més Mira ha fusionat la dansa amb altres llenguatges artístics com la poesia, la màgia, els formats audiovisuals, la percussió i l'humor. Tot plegat unit per la presència d'aquesta figura monolítica amb la qual juga com a metàfora en el contrast del moviment.

Toni Mira

És un element que m'ajuda molt a contrastar l'home amb un quadrat. És una metàfora.


Lluites i contradiccions, diu, personals, amb les quals ha buscat la reacció del públic, que després ha pogut participar en un col·loqui amb el coreògraf.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.