S'anul·la el 39è Aplec de la Sardana per risc de pluja

El 39è Aplec de la Sardana s'ha anul·lat

Cultura

Publicat el 27/set/14 per Núria Juanico

El 39è Aplec de la Sardana, que s'havia de celebrar aquest diumenge, s'ha anul·lat pel risc elevat de pluja, segons ha informat l'organització a Cugat.cat. L'acte, que formava part del programa de Patrimoni Viu, s'havia de desenvolupar a la plaça d'Octavià en dues parts, una al matí i una a la tarda.

El president de l'Entitat Sardanista de Sant Cugat, Josep Miró, ha explicat que estan valorant si traslladaran l'acte a un altre dia o bé el dividiran en dues dobles ballades, que se celebrarien durant dos dies diferents. Miró també ha apuntat que aquestes alternatives estan subjectes al calendari d'actuacions de les cobles i als actes previstos a la plaça d'Octavià.

Josep Miró

No teníem cap altra activitat en altres llocs. Serà difícil que torni a passar. A més, les cobles tenen el seu calendari d'activitats.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El programa d'enguany preveia les actuacions de la Cobla Mediterrània i la Jovenívola de Sabadell al matí i de la Cobla Sant Jordi ciutat de Barcelona i la Principal del Llobregat a la tarda. En aquesta edició, les formacions havien d'interpretar temes relacionats amb el Tricentenari.

La resta d'activitats de Patrimoni Viu es reubicaran, en la mesura del possible, al Claustre del Monestir.