Rosario connecta amb el Teatre-Auditori en un concert ple d'emotivitat


Temes relacionats

Rosario presenta avui en concert a Sant Cugat el seu últim disc ( 2/oct/14)

Rosario enceta la temporada del Teatre-Auditori amb un concert explosiu i enèrgic ( 2/oct/09)


  • Comparteix:

Rosario, en plena actuació

Rosario, en plena actuació

La cantautora Rosario Flores ha ofert aquest dijous un concert al Teatre-Auditori ple de força i emotivitat on el públic l'ha ovacionada diverses vegades. La filla de Lola Flores i Antonio González 'El Pescaílla' ha connectat ràpidament amb els assistents a través de les cançons del seu nou disc, 'Rosario', tot i que no han faltat a la cita clàssics com 'Mi gato' i 'Al son del tambor', ni tampoc el record a la seva família.



Amb una sala plena de gom a gom, Rosario ha saltat a l'escenari i s'ha ficat ràpidament el públic a la butxaca. Els temes del seu darrer disc s'han barrejat amb els més antics per oferir un concert ple d'energia on els assistents han vibrat amb les lletres de la cantautora de flamenc i s'han aixecat en algunes ocasions per ballar els ritmes que ressonaven.

Assistents

Encara que sigui catalana m'encanta el flamenc. / Trobo que les cançons són molt sensuals. / Té molt de ritme. / És de la meva generació.


'Rosario' és el dotzè disc de la cantant nascuda a Madrid, un treball considerat per la crítica com un dels més personals de l'artista. Fidel al seu estil flamenc i de rumba, Rosario ha mostrat al públic els seus orígens però també les últimes tendències que l'han influïda, especialment el soul.

Flores, que ha guanyat en la seva carrera dos premis Grammy llatins, entre d'altres, ja va visitar el Teatre-Auditori al 2009. En aquella ocasió, va oferir dues actuacions que també van posar dempeus el públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.