Contes, xerrades i exposicions omplen les biblioteques a l'octubre


  • Comparteix:

Les biblioteques comencen l'octubre amb un programa carregat d'activitats

Les biblioteques comencen l'octubre amb un programa carregat d'activitats

Poesia, relats i exposicions omplen la programació d'octubre de les biblioteques de la ciutat, que arrenca aquest dimecres amb els 'Contes que fan bullir el calder de la iaia Maria' a la Biblioteca de Mira-sol. Una xerrada a càrrec de la poetessa Marta Pessarrodona, una exposició de Firart i un taller de dibuix al carrer completen les propostes dels espais bibliotecaris de Sant Cugat.

La Biblioteca Central Gabriel Ferrater acull el 19 d'octubre una visita comentada a l'exposició 'El domini màgic de Joan Vinyoli', mentre que Gemma Gorga i Francesc Parcerisas explicaran com construir un poema amb una xerrada el 23 d'octubre al mateix espai.

Sis dies més tard, la poetessa Marta Pessarrodona oferirà una conferència titulada 'Les meves poetes' a la Biblioteca de Mira-sol. A més, el cap de setmana del 25 i 26 d'octubre es representarà l'espectacle poètic 'Com nos tornem!', a càrrec de la companyia Bubulina Teatre, a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater.

Els relats per als més petits seran presents amb dos conta-contes. El primer serà el 8 d'octubre a la Biblioteca de Mira-sol i anirà a càrrec d'Eva González, mentre que el segon tindrà lloc el 18 d'octubre a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater i estarà encapçalat per Rosa Fité.

A més, la companyia Marduix portarà el 22 d'octubre l'espectacle de titelles 'Pel camí de les paraules' a la Biblioteca de Mira-sol. El mateix espai acollirà el 25 d'octubre la sessió col·lectiva de dibuix al carrer 'Dibuixem Mira-sol', organitzada per Mira-sol, fem ambient!, que també impulsa la xerrada 'Viure a Sant Cugat en bicicleta' el 16 d'octubre.

Els centres bibliotecaris també seran l'escenari de diverses exposicions. La Biblioteca Central Gabriel Ferrater acull la mostra 'Els castellers de Sant Cugat sempre més amunt' que es pot veure fins al 12 d'octubre. Del 13 d'octubre al 4 de novembre es podrà visitar l'exposició 'Maria Aurèlia Capmany. Dona, escriptora i ciutadana' a la Biblioteca de Mira-sol. A més, la mostra de Firart 'On van les paraules?' omplirà la Biblioteca Central Gabriel Ferrater del 19 d'octubre al 30 de novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.