Els Gausacs descarreguen la tripleta de 8 al Concurs de Castells


Temes relacionats

Els Gausacs coronen a casa la tripleta de 8 (10/nov/13)

Els Castellers descarreguen la seva primera tripleta de 8 (27/oct/13)


  • Comparteix:

Els Gausacs han descarregat el 3 de 8 al concurs / Foto: La Xarxa

Els Gausacs han descarregat el 3 de 8 al concurs / Foto: La Xarxa

Els Castellers de Sant Cugat s'han proclamat aquest dissabte guanyadors de la segona jornada del Concurs de Castells de Tarragona amb la tripleta de 8. Els Gausacs han descarregat el 3 de 8, el seu primer 2 de 8 amb folre de la temporada i el 4 de 8, i s'han tret així l'espina de fa dos anys quan només van poder carregar la construcció.



Després de quedar-se a les portes fa dos anys, enguany els Gausacs han aconseguit descarregar la tripleta de 8 al Concurs de Castells de Tarragona. La colla santcugatenca ha assolit el 3 de 8, la torre de 8 amb folre i el 4 de 8.

La seva primera tripleta descarregada va ser el 2013 a Vilafranca del Penedès, fita que van repetir unes setmanes més tard a Sant Cugat per la seva Diada Castellera. Aquest dissabte ha arribat el torn del Concurs de Castells de Tarragona, on ja l'havien carregat.

D'aquesta manera, els camises verdes s'han situat com a guanyadors de la segona la jornada del certamen del món casteller més important en una sessió molt disputada. El cap de colla, Toni Castanyer, ha destacat l'alt nivell del concurs al qual han fet front amb castells 'molt preparats'. Tot i així, Castanyer ha avançat que els Gausacs no es quedaran amb la tripleta de 8 i ja preparen construccions 'impressionants'.

Toni Castanyer

Hem treballat moltíssim aquesta tripleta però seguim treballant. En l'horitzó hi ha castells impressionants. Tenim per davant el 7 de 8, el pilar de 6 i el 5 de 8.


Una quarantena de colles castelleres han participat al Concurs de Castells de Tarragona, que enguany ha arribat a la 25a edició. La trobada ja va començar diumenge passat a Torredembarra amb una primera ronda d'actuacions i ha seguit aquest diumenge amb els castells de les colles més ben posicionades al rànquing, entre les quals hi ha els Castellers de Vilafranca i els Xiquets de Valls. En aquesta edició, es repartiran 135.840 euros en premis per a les colles guanyadores.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.