'Les claus' de Pau López, al Festival Internacional de Curts d'Àsia


  • Comparteix:

Fotograma de 'Les claus' / Foto: Catalan Films

Fotograma de 'Les claus' / Foto: Catalan Films

El curtmetratge 'Les claus' del director santcugatenc Pau López ha estat seleccionat per participar al Festival Internacional de Curts d'Àsia, que acull la ciutat coreana de Seül des d'aquest dimarts. La peça ja va guanyar el premi millor curtmetratge al Festival Internacional de Cinema en Català (Fic-cat) el juny passat.

'Les claus' és el segon curtmetratge de Pau López com a director. El drama, de nou minuts, situa una parella que no travessa el seu millor moment en un viatge per carretera. La pèrdua de les claus del cotxe serà el conflicte que portarà els protagonistes a reflexionar sobre la seva relació.

Tot i que està pendent l'estrena oficial, 'Les claus' de Pau López estarà present a Corea del Sud. El també guionista i productor executiu de la peça, a més de director, ha destacat la importància d'aquest festival asiàtic.

Pau López

La selecció és el premi per a mi perquè és un festival on és difícil que t'agafin. Que hagin triat una història senzilla gravada amb amics em fa l'home més feliç del món.


La intenció de López és portar aquest curt per diversos festivals durant aquest any i el vinent. Tot i així, el director santcugatenc té altres projectes sobre la taula que espera anar donant forma, entre ells, dos curtmetratges i dos llargmetratges.

Pau López

La prioritat és posar els dos llargmetratges sobre la taula per veure quin és més factible.


Pau López també és l'autor d''Extraviados', protagonitzat per Ruben Ametllé i el desaparegut Paco Morán. També ha dirigit anuncis per a televisió i el tràiler d'una obra de teatre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.