L'únic concert a Catalunya d'Ainoha Arteta, un dels atractius de la programació del trimestre del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Alguns dels artistes d'aquest trimestre han volgut presentar el seu espectacle al teatre-Auditori.

Alguns dels artistes d'aquest trimestre han volgut presentar el seu espectacle al teatre-Auditori.

El Teatre Auditori obre el tercer trimestre de la temporada amb un total de 15 espectacles. El muntatge 'Mamàààà!' de Paco Morán i Joan Pera, un espectacle d'IT Dansa o l'únic concert programat a Catalunya de la soprano Ainhoa Arteta són alguns dels plats forts d'aquesta programació. Una programació que es destaca també per la gran presència d'entitats locals i pels diferents muntatges relacionats amb el tema del mestissatge i la pau.

En total són 15 espectacles on la música és la gran protagonista. Entre els plats forts, destaca un concert de la soprano basca Ainhoa Arteta, que després d'haver passat un temps allunyada dels escenaris, torna a Catalunya amb un recital a la nostra ciutat al mes de juny. També hi ha previst un concert de gospel, o l'òpera 'Manon' a càrrec dels Amics de l'Òpera de Sabadell, entre d'altres.

En teatre, la programació s'inicia amb una aposta segura: 'Mamaaá', la darrera comèdia de Paco Morán i Joan Pera. Segons Pera, es tracta d'una comèdia amable i feta a mida per a ells.

Àngels Solé

Més que mai aquesta és una programació per la pau. Sempre es diu que la cultura és un vehicle per la pau, però només si és integradora, i nosaltres fem aquest esforç.


L'aposta teatral continua amb els muntatges 'Los unos por los otros', de Dani Pérez, i 'Sueños de un psiquiátrico', tots dos en el format sala-escenari, i l'obra 'Wit', que arriba de la mà d'actors de renom com Rosa Sardà o Mercè Pons, entre d'altres.

Aquest trimestre es destaca però per una important presència d'entitats i companyies locals i per un fort missatge a favor de la pau i el mestissatge. Ho explica la tinent d'alcalde de Serveis Personals, Àngels Solé.

Joan Pera

És una comèdia feta a mida per nosaltres i ens hi sentim molt còmodes. Ens ho passem molt bé i també s'ho passa bé el públic de totes les edats.


Precisament, amb aquesta voluntat, la programació compta amb els muntatges 'The Power of Peace', que s'emmarca dins la programació del Fòrum de les Cultures però també dins la Festa Major, i 'Un gest per la pau', una proposta de l'Esbart Sant Cugat pel Dia Internacional de la Dansa.

Joan Serra, coreògraf d'aquesta entitat, ha manifestat la voluntat que tots els santcugatencs participin en aquesta proposta, que comptarà amb diferents activitats, i s'impliquin en aquest 'Gest per la Pau'.

Joan Serra

Hem preparat una frase de moviment que vopl simbolitzar aquest gest per la pau, i esperem que petits i grans puguin sumar-s'hi.


L'oferta del Teatre Auditori per aquest trimestre es completa amb una actuació d'IT Dansa, que estrenarà dues coreografies, el concert de Sant Jordi a càrrec de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat, o el Rèquiem de Fauré, de la mà del Cor Aulos.
No faltaran tampoc els duets de poesia, la música de cambra i la programació infantil i familiar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.