L'Espai Lluís Ribas porta l'obra abastracta de Joan Tharrats


  • Comparteix:

Efecte solar en un paisatge boreal (1988).

Efecte solar en un paisatge boreal (1988).

L'Espai Lluís Ribas acull, fins el 30 d'abril, una selecció de l'obra del Joan Tharrats. Tres anys després de la seva mort, la galeria ofereix un recull de quadres abstractes d'aquest pintor gironí. La mostra ha tingut una gran acceptació ja que abans de la inauguració ha venut el 25% dels quadres.

La galeria Lluís Ribas se surt del seu estil habitual d'exposar l'obra de joves artistes, per exhibir la producció del desaparegut Joan Tharrats, mort el 2001 a l'edat de 83 anys. Després de 60 anys de feina, el pintor de Girona va deixar un llegat en què l'abstracció adquireix un protagonisme propi.

L'aterratge de Tharrats a Sant Cugat ha tingut una molt bona acollida després que una quarta part de l'obra s'hagi venut abans de la inauguració. És el cas de 'Mandala', el quadre més important de la mostra que s'ha venut per 15.000 euros després que el fill de Tharrats la recuperés del Museu de Mèxic. Una obra que ha rebut més que elogis per part de Lluís Ribas:

Lluís Ribas

És un obra de reconegut prestigi


Malgrat que l'Espai Lluís Ribas mostra obra figurativa, el propietari de la galeria ha assegurat que l'estil de Tharrats entronca totalment amb el tarannà de la sala:

Lluís Ribas

No hi ha tipus d'obres, hi ha quadres bons o dolents


L'obra de Tharrats es pot veure a la sala gran de l'Espai Lluís Ribas fins a finals d'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.