Can Ninot busca un nou local al centre de Sant Cugat


  • Comparteix:

El local actual de Can Ninot

El local actual de Can Ninot

L'espai artístic Can Ninot busca un nou local al centre de Sant Cugat per seguir impulsant els seus projectes. El seu responsable, Tian Cusidó, ha explicat que volen un escenari més baix per poder muntar-hi un guinyol i que els permeti posar en marxa noves activitats.

Can Ninot va néixer fa tres anys i, des d'aleshores, els seus projectes han canviat. Per això, els responsables busquen un nou espai que es pugui convertir en la seu definitiva de Can Ninot. Cusidó ha apuntat que no tenen pressa per traslladar-se però que els agradaria fer-ho durant aquest curs.

Tian Cusidó

Darrere de l'escenari tenim una escala que és cega. Necessitem un escenari més baix per poder muntar un guinyol.


A banda dels espectacles de titelles, Can Ninot ofereix classes de dansa creativa, cursos de màgia i preparació per a les proves d'ingrés de l'Institut del Teatre. També ensenya teatre a grans i petits i proporciona sessions de 'coaching', entre altres activitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.