Sant Cugat es converteix en l'escenari del curt 'Operación Preferente'


Temes relacionats

Roger Comella i Carles Velat busquen finançament a Internet pel seu curt ( 4/set/14)


  • Comparteix:

El curtmetratge s'ha gravat al costat del PAV1 de la Rambla del Celler

El curtmetratge s'ha gravat al costat del PAV1 de la Rambla del Celler

La Rambla del Celler ha estat aquest dissabte l'escenari de la gravació d'un curtmetratge. Es tracta d''Operación Preferente', una peça escrita i dirigida pels santcugatencs Roger Comella i Carles Velat, en què quatre persones grans segresten el director del banc que els va vendre participacions en preferents i va ser el causant de perdre els seus estalvis.

L'equip del rodatge, els actors i diversos curiosos han ocupat aquest dissabte part de la Rambla del Celler per presenciar un segrest. 'Operación Preferente' és el títol del curtmetratge dirigit pels santcugatencs Roger Comella i Carles Verat, que ja van visitar els estudis de Cugat.cat per explicar el projecte al setembre.

El productor de la peça, Sergio Ruiz, ha explicat que es tracta d'una obra de denúncia en què quatre persones grans segresten el director del banc que els va prendre els seus estalvis.

Sergi Ruiz

Tracta sobre les estafes bancàries amb les preferents. Les quatre persones grans es queden sense diners. Decideixen segrestar el director del banc que els va fer l'estafa.


Ruiz també ha explicat que tot el curtmetratge es gravarà a Sant Cugat, ja que l'Ajuntament els ha facilitat els permisos i gran part dels actors són de la ciutat. Aquest dissabte ha estat el tercer dia de rodatge d''Operación Preferente', que s'estrenarà d'aquí a uns mesos.

Els directors santcugatencs Roger Comella i Carles Verat han finançat el projecte gràcies a una campanya de micromecenatge impulsada a la plataforma Verkami.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.