L'Aula d'Extensió Universitària per la Gent Gran amplia la seva oferta amb seminaris i visites culturals comentades


  • Comparteix:

L'Aula compta avui dia amb 400 socis

L'Aula compta avui dia amb 400 socis

L'Aula d'Extensió Universitària per la Gent Gran ha ampliat les seves activitats de cara a aquest darrer trimestre del curs. Una de les principals novetats són els cicles d'art i cultura itinerant destinats a traslladar les classes fora de les aules i impartir-les in situ' en llocs d'interès. L'oferta es complementa amb nous seminaris destinats a aprofundir, en més d'una sessió, en temes concrets del programa.

Els seminaris consistiran en 4 o 5 sessions sobre un mateix tema, que en aquesta ocasió és l'univers. Les aules itinerants, de la seva banda, permetran als assistents desplaçar-se fins a un lloc d'interès cultural i poder gaudir allà mateix d'una conferència.

Amb aquesta oferta, els responsables de l'Aula volen ampliar l'oferta que ja s'oferia als seus 400 socis. Ho explica el vicepresident de l'entitat, Josep Daniel.

Josep Daniel

Fins ara fèiem les conferències, visites culturals i viatges, i ara hem afegit els seminaris d'extensió i les aules itinerants, per completar l'oferta.


A banda d'aquestes novetats, l'Associació Aula d'Extensió Universitària per la Gent Gran continua amb les seves conferències setmanals a l'ANC. Entre els diferents temes programats aquest trimestre es tractaran qüestions com ara la situació de la Rússia actual, els reptes de la immigració, la seguretat de l'alimentació o la filosofia.

Algunes d'aquestes conferències es faran en una única sessió al Teatre de la Unió Santcugatenca. Aquest trimestre es comptarà amb un ponent de luxe com Eneko Landaburu, director general de Relacions Exteriors de la Comissió Europea i cap de les negociacions amb els països candidats a l'ampliació de la UE. Per al president de l'Aula, Antoni Monerris, es tracta d'un convidat d'excepció.

Antoni Monerris

Eneko Landaburu ha encapçalat el procés de negociació per l'ampliació de la UE, i per tant ningú ens ho podrà explicar millor que ell.


Per completar aquest programa, l'Aula ha programat diferents sortides, entre elles un viatge a Brussel·les per conèixer el Parlament Europeu. Tampoc no faltarà l'acte de cloenda del curs, que comptarà amb una conferència dedicada a l'autor teatral Anton Txekhov i a càrrec del professor Jordi Coca, i que acabarà amb la representació de l'obra 'El prometatge'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.