L'ANC podria cedir una sala anexa per ampliar les Aules d'Extensió Universitària


  • Comparteix:

L'Aula Magna ha quedat petita per encabir la demanda de les AEU.

L'Aula Magna ha quedat petita per encabir la demanda de les AEU.

L'Aula d'Extensió Universitària per la Gent Gran i l'Arxiu Nacional de Catalunya estan negociant aquests dies la possibilitat d'ampliar l'espai destinat a les conferències de l'Aula mitjançant la utilització d'una petita sala ubicada just al costat de la sala d'actes. La proposta de l'associació cultural és que unes 40 persones puguin seguir la xerrada des d'aquesta sala contigua a través d'un circuit tancat de televisió. D'aquesta manera, l'Aula podria ampliar fins a 500 el seu nombre de socis.

El problema d'espai continua sent un dels principals entrebancs amb què es troben els responsables de l'Aula d'Extensió Universitària per la Gent Gran. I és que el nombre actual de socis de l'entitat -prop de 400 persones- fa molt difícil trobar una sala amb suficient capacitat per fer-hi les conferències.

De moment, aquesta associació ha optat per fer les xerrades dos dies diferents, i així donar cabuda a totes les persones interessades, però això encara no és suficient. És per això que l'entitat està negociant amb l'ANC la possibilitat d'utilitzar la sala contigua a la sala d'actes, ja que això els permetria acollir unes 40 persones més per acte. Ho explica el vicepresident de l'Aula, Josep Daniel.

Josep Daniel

El local ens permetrà anar no amb 400 socis com ara sinó anar a 500.


Daniel ha afegit també que és un projecte que està en estudi, perquè té un cost econòmic, però que en cas de tirar-se endavant, els permetria incrementar fins a 500 els socis de l'entitat.

Josep Daniel

Els hi hem proposat un solució intermitja entre el que voldríem i el que tenim. Es tracta de poder utilitzar una sala contigua a l'auditori de l'ANC i connectar-ho amb una circuit de televisió.


Aquesta solució no resoldrà però totalment el problema de l'espai, i per aquest motiu les conferències seguirien fent-se per duplicat, en dues sessions setmanals, mentre que les xerrades que només puguin fer-se un dia, es continuaran fent al Teatre de la Unió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.