'The Equalizer' i 'Relatos Salvajes', estrenes de la setmana a Sant Cugat

Cartell oficial

Cultura

Publicat el 17/oct/14 per Laia Soriano

Les pel·lícules 'Relatos Salvajes' i 'The Equalizer' són les principals estrenes d'aquest divendres a les cartelleres locals. Els films es podran veure tant a Cinesa com a Yelmo. També s'estrena a Yelmo 'Ninja Turtles'.

'Relatos Salvajes'
La desigualtat, la injustícia i l'exigència del món produeixen que moltes persones s'estressin o es deprimeixin. Algunes exploten i aquesta és una pel·lícula sobre ells. Vulnerables davant una realitat que sobtadament s'altera i es torna impredictible, els protagonistes de 'Relatos Salvajes' creuen la prima frontera que divideix a la civilització de la barbàrie.

El director argentí Damián Szifron dirigeix aquest thriller protagonitzat Ricardo Darín i Erica Rivas.



'The Equalizer'
McCall és un home convençut d'haver deixat enrere el seu misteriós passat i ara està dedicat a la seva nova i tranquil·la vida. Però quan coneix Teri, una jove que està en mans d'uns violents gàngsters russos, no pot quedar-se impassible: ha de fer tot el possible per ajudar-la. Armat amb aptituds ocultes que li permeten impartir venjança contra tot aquell que maltracti les persones indefenses, McCall trenca la seva autoimposada retirada quan desperta de nou el seu desig de justícia. Si algú té un problema, si les probabilitats estan en contra seva, si no tenen ningú més a qui acudir, McCall els ajudarà.

Antoine Fuqua dirigeix aquesta pel·lícula d'acció protagonitzada per l'oscaritzat Denzel Washington i l'actriu Chloë Grace Moretz.



'Ninja Turtles'
La foscor ha caigut sobre tota la ciutat de Nova York quan Destructor i el seu malvat Foot Clan es fan amb el control de tot, des de la policia fins als polítics. El futur és ombrívol per a la gran ciutat fins que quatre germans marginats fora de l'habitual surten dels embornals i accepten la seva destinació com a Tortugues Ninja. Al costat de la intrèpida reportera April O'Neil, el seu fidel càmera Vernon Fenwick i el seu sensei i mestre, Splinter, hauran d'enfrontar-se al mal.

Jonathan Liebesman dirigeix aquesta pel·lícula de fantasia i acció que protagonitzen Megan Fox i Will Arnett.