L'Escola de Música de Valldoreix estrena avui el seu 1r cicle de concerts


  • Comparteix:

Cartell del primer concert del cicle / Foto: Valldoreix.cat

Cartell del primer concert del cicle / Foto: Valldoreix.cat

L'Escola de Música de Valldoreix (EMV) inicia aquest divendres a dos quarts de set de la tarda el 1r cicle de concerts al Claustre del Monestir. L'Orquestra de les Colònies Musicals del centre serà l'encarregada de l'espectacle, que forma part de la 5a edició del festival Petits! Grans! Llibres! de l'Institut de la Infància.

En aquest primer concert, els assistents podran gaudir de la música de l'Orquestra de les Colònies Musicals de l'Escola de Música de Valldoreix (EMV), nascuda durant les estades musicals que el centre organitza cada any on es combinen la música en grup amb les activitats de lleure en plena natura.

El 1r cicle tindrà un total de sis cites. La segona està programada per al 21 de novembre a dos quarts de vuit de la tarda a la Nau de Cultura de Valldoreix, on els professors de l'EMV oferiran un recital. El Trio Conneson i els alumnes de l'escola seran els protagonistes de la tercera entrega del cicle musical, que se celebrarà el 26 de febrer a les set de la tarda a la Casa de Cultura de Sant Cugat.

El quart concert serà el de l'Orquestra de les Orquestrades de l'EMV i tindrà lloc a la plaça de l'Om el 21 de març a les dotze del migdia, mentre que, per al cinquè concert, els alumnes de l'EMV es desplaçaran fins el Casino de la Floresta el 21 d'abril a les set de la tarda per acompanyar el Quartet Athor.

El concert que tancarà el 1r Cicle de Concerts de l'EMV serà el 16 de maig a les set de la tarda de nou a la Nau de Cultura de Valldoreix, on els protagonistes seran els alumnes del 4t curs d'ensenyament bàsic que oferiran un recital de les peces que han estat treballades a classe durant el curs.

L'entrada a tots els concerts del cicle és oberta a tota la ciutadania i gratuïta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.