Els Amics de les Arts tornen al Teatre-Auditori per Nadal


Temes relacionats

Els Amics de les Arts més elèctrics i potents revolucionen el Teatre-Auditori (23/mai/14)

Els Amics de les Arts estrenen videoclip amb Sant Cugat com a escenari (11/mar/14)

Els Amics de les Arts repetiran concert després d'exhaurir entrades ( 8/gen/14)

Els Amics de les Arts transformen el Teatre-Auditori en una festa (21/des/12)

Els Amics de les Arts conviden els seus amics al Teatre-Auditori en concert únic i irrepetible (22/gen/11)

Els Amics de les Arts omplen la plaça de l'Om amb els temes de l'àlbum 'Bed&Breakfast' (27/jun/10)

Mira l'acústic d'Els Amics de les Arts al plató de Cugat tv (21/jun/10)


  • Comparteix:

Els Amics de les Arts

Els Amics de les Arts

Els Amics de les Arts tornen al Teatre-Auditori amb el tradicional concert benèfic de Nadal acompanyats dels seus amics el dijous 11 de desembre a les nou del vespre. L'objectiu és recaptar fons per a la recerca contra les malalties infantils de l'Hospital de la Vall d’Hebron amb col·laboració de la Fundació Albert Bosch. Ja es poden comprar les entrades a la web de l'equipament municipal. La de desembre serà la cinquena actuació del grup a la ciutat.





El grup s'envoltarà d'amics i col·laboradors per aquest concert únic que serveix per recaptar fons que es destinaran a lluitar contra les malalties infantils. Un format que han repetit en dues actuacions que la banda ha fet al Teatre-Auditori.

No obstant això, la primera vegada que el grup va visitar Sant Cugat va ser al 2010, a la Festa Major, on van presentar el seu primer treball 'Bed&Breakfast. Una visita que va acompanyar-se d'un acústic a Cugat.cat.

La resta d'actuacions a Sant Cugat han estat sempre al Teatre-Auditori. Al gener del 2011, Els Amics de les Arts van acompanyar-se, en la presentació del seu disc debut, de músics amics, com Lluís Gavaldà, Anna Roig i Carles Sanjosé.

Al desembre del 2012, la formació presentava 'Espècies per catalogar' en un concert que també va reunir artistes com Pere Jou, Joan Colomo i Andrea Motis.

Al maig del 2013 l'èxit de la convocatòria va portar l'equipament municipal ha organitzar un segon concert. Els Amics de les Arts donaven a conèixer el darrer treball fins a l'actualitat, 'Només d'entrar hi ha sempre el dinosaure'. En aquesta última ocasió, la banda va 'prescindir' dels seus amics artistes col·laboradors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.