Arriba 'Boulevart', una plataforma que promociona als artistes locals amateurs


  • Comparteix:

'Boulevart' s'ha presentat a Sant Cugat després de funcionar ja a 60 ciutats.

'Boulevart' s'ha presentat a Sant Cugat després de funcionar ja a 60 ciutats.

Sant Cugat compta, des d'ara, amb els serveis de 'Boulevart', una plataforma que ha engegat la Diputació per promocionar i vehicular l'obra dels artistes amateurs. El col.lectiu, que treballa a seixanta ciutats, disposa d'un complert servei on-line que assessora totes les demandes i necessitats dels artistes no professionals.

A través de l'Oficina de Difusió Artística, la Diputació ha creat 'Boulevart' per donar resposta a la demanda dels ajuntaments que reclamen mesures per ajudar al sector artístic amateur. Després de signar un conveni de col.laboració amb la Fundació Social i Cultural (FUSIC), 'Boulevart' neix com a punt de suport d'aquests artistes promovent el contacte entre persones de diferents disciplines i afavorint la relació entre amateurs i professionals.

La iniciativa, que ja funciona a 60 municipis catalans, s'ha presentat a Sant Cugat acompanyada d'un portal a Internet que amplia, encara més, les oportunitats promocionals del sector amateur. Un sector que, malgrat no viure econòmicament del seu art, és garantia de qualitat en la majoria dels casos. Ho diu Víctor Cucurulla, de FUSIC:

Àngels Solé

Que un artista sigui no professional, no significa que no es comprometi amb la seva feina


A www.diba.es/bulevart, l'artista pot trobar tota la informació que necessita per fer-se un lloc en els escenaris més idonis i amb les fòrmules més eficients. El portal ofereix des d'una borsa de treball a un taulell d'anuncis, passant per un llistat de recintes o notícies de l'actualitat artística.

Si l'interessat es registra com a soci de l'entitat, a més, pot optar a una de les ajudes econòmiques que es brinden a aquells projectes que, pel seu perfil, s'ajusten a les inquietuds de 'Boulevart'. Tot plegat, una aposta cultural que impulsarà més el teixit artístic de Sant Cugat. Escoltem la tinent d'alcalde de Serveis Personals, Àngels Solé:

Àngels Solé

Aquest servei és una eina de gran ajuda als artistes i entitats


'Boulevart' publicarà al mes de maig les bases del concurs per optar a les ajudes econòmiques anuals que atorga l'entitat a les produccions més innovadores. 'Boulevart' dóna suport a l'oferta artística amateur des de l'any 2001.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.