L'Ajuntament destina 468.000 € a subvencionar 54 entitats culturals


  • Comparteix:

L'Àrea de Cultura de l'Ajuntament ha volgut fer un exercici de transparència i ha fet públiques les subvencions que s'han atorgat a les entitats culturals en funció del projecte presentat. En total s'han atorgat 468.000 euros a les associacions amb una especial atenció a les propostes emmarcades dins les activitats del Fòrum de les Cultures 2004 i l'Any Grau-Garriga.

En total s'han subvencionat 54 entitats culturals, ja que enguany, les subvencions de Joventut i les d'Esports deixen d'estar gestionades per Serveis Personals.

Segons ha explicat la tinent d'alcalde Àngels Solé, s'han tingut molt en compte els projectes presentats i la seva funció social. Així per exemple, la Comissió de la Festa Major s'endú enguany 148.000 euros, mentre que Profeslo, organitzadora de la festa del Carnestoltes, rep una aportació de 15.000 euros.

Àngels Solé

Es donen les subvencions en funció del projecte.Engauny hem tingut en compte les entitats que han fet un esforç per estar al Fòrum i l'Any Grau-Garriga.


Enguany, s'ha volgut donar una especial rellevància a l'Any Grau-Garriga i el Fòrum de les Cultures i les activitats emmarcades en aquests dos certàmens han rebut una aportació especial. Així, L'Esbart Sant Cugat, que organitza l'espectacle 'Un gest per la Pau' ha rebut 25.000 euros.

Segons Solé, cal que l'administració aporti recursos a les entitats per ajudar a tirar endavant les activitats, programes i actes que ajuden a dinamitzar la vida cultural i associativa del municipi:

La Nit de l'Art, a través de l'Associació Espais d'Art, rep 12.000 euros; el Centro Popular Andaluz, 13.000. Dins les activitats d'arrel tradicional i popular, cal destacar l'Entitat Sardanista amb 20.800 euros; els Geganters i Trabucaires, amb 14.000 o els Castellers amb 7.872.

Pel que a institucions històriques, el Club Muntanyenc rep 5.000€ i La Unió, 9.000.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.