El Trona arriba aquest dissabte amb nova polèmica pel canvi d'ubicació


  • Comparteix:

Detall del cartell del concert.

Detall del cartell del concert.

Els grups Ghost Trip, Orígenes i Límite formen el cartell del 3r Trona 2014, que se celebrarà aquest dissabte en el marc de la Festa de Tardor. El concert, inicialment previst a la plaça del Rei, finalment tindrà lloc al parc de Ramon Barnils, després que l'Ajuntament en canviés la ubicació a última hora. Dissidència Sònica, organitzadora del concert, ha expressat el seu malestar per l'actitud impositiva del consistori.

Els artistes convidats a aquesta 3a edició del festival musical Trona són:

- Ghost Trip: hard-rock santugatenc.

- Orígenes: rap fusió de La Floresta.

- Límite: rock urbà des de Rubí.

La programació del Festival de Tardor preveia aquesta actuació a la plaça del Rei, però a quatre dies per als concerts l'Ajuntament ha decidit canviar-ne la ubicació i traslladar-lo al parc Ramon Barnils, allunyat de les principals activitats que tindran lloc als voltants del Monestir.

El membre de Dissidència Sònica, Quimantú Segura, assegura que no hi ha 'cap justificació' per canviar la ubicació d'un concert amb tan poc marge de temps. Segura creu que les seves diferències amb l'Ajuntament sobre el Pacte per la Nit han provocat aquesta maniobra del consistori.

Quimantú Segura

Ens van fent la vida impossible. Canviar l'espai a quatre dies és un episodi més.


Un dels organitzadors de la Festa de Tardor, Toni Ramon, assegura que l'Ajuntament els ha comunicat el canvi d'ubicació de forma unilateral.

Toni Ramon

Lamentem sobretot que s'avisi amb tan poca antelació, per decret, de forma unilateral i sense possibilitat de negociació.


El concert, amb Ghost Trip, Orígenes i Límite, començarà a les vuit del vespre al Parc de Ramon Barnils. Es tracta de la tercera edició del Trona aquest 2014. A l'abril i al maig van fer els seus concerts als Jardins del Monestir i hi van actuar grups com Silence Equals Death, Strain of Madness, Anarkseniko i Peligro de vida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.