El fotògraf Pere Formiguera serà la nova musa de la Nit de l'Art


  • Comparteix:

L'artista ha presentat una exposició a la Canals

L'artista ha presentat una exposició a la Canals

El santcugatenc Pere Formiguera serà la Musa de la Nit de l'Art 2004 que se celebrarà el proper 29 de maig. Amb aquest nomenament, la Nit de l'Art compta per primera vegada amb un fotògraf com a punt de referència en aquesta iniciativa que convida als ciutadans a explorar l'oferta de les galeries locals en l'horari nocturn. L'anunci s'ha fet aprofitant la inauguració de la mostra que Formiguera ha presentat a la Canals Galeria d'Art dins la 'Primavera Fotogràfica'.

Després de Teresa Farrés i Josep Grau-Garriga, Espais d'Art ha pensat en la persona de Pere Formiguera per ser la Musa de la propera edició de la Nit de l'Art. Afincat a Sant Cugat des de fa més de 30 anys, les imatges de Formiguera han donat la volta al món gràcies a la investigació reflexiva que fa de la fotografia.

Per aquest motiu, el treball d'aquest artista barceloní es pot veure de forma permanent al MOMA de Nova York, al Fons Nacional d'Art Contemporani de París o al Museu de San Francisco, entre d'altres. No obstant, on la seva obra és més apreciada és a Sant Cugat, ciutat que l'ha nomenat Musa de l'Art 2004. Una distinció que Formiguera ha rebut amb molta il.lusió:

Pere Formiguera

Estic molt content, no t'ho acabes de creure


L'anunci del nomenament s'ha fet aprofitant que Formiguera presenta una selecció de la seva producció a la galeria Canals. Dins el marc de la 'Primavera Fotogràfica', el fotògraf exposa sèries de nus on es mostra el pas del temps, així com originals instantànees amb polaroid.

Un treball que la tinent d'alcalde de Serveis Personals ha valorat molt positivament, sobretot per ser un referent a nivell estatal. Àngels Solé:

Àngels Solé

És el fotògraf més important de tot l'estat


L'exposició de Pere Formiguera es podrà veure a la sala 1 de la galeria Canals fins a finals de mes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.