L'espectacle de màgia 'La gran ilusión', aquest cap de setmana al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Antonio Díaz, protagonista d'aquest espectacle / Foto: Teatre-Auditori Sant Cugat

Antonio Díaz, protagonista d'aquest espectacle / Foto: Teatre-Auditori Sant Cugat

El mag Antonio Díaz, 'el Mago Pop' i Premi Nacional de Màgia, torna al Teatre-Auditori amb entrades exhaurides amb 'La gran ilusión', que es podrà veure en quatre funcions aquest dissabte i diumenge. El muntatge narra com el protagonista d'un 'reality show' descobreix que la seva vida és en el fons una gran mentida. 'La gran ilusión' es podrà veure aquest dissabte a les sis de la tarda i a les nou del vespre i diumenge a les dotze del migdia i a les sis de la tarda.

'La gran ilusión' mostra com una televisió local produeix, després del 'Show de Truman', el segon 'reality show' total de la història: 'Magic Life', que retransmet durant les 24 hores del dia la vida d'un home que ha viscut sempre en aquesta vida fictícia. Els seus amics i familiars són en realitat actors de prestigi, interpretats per Josep Maria Pou i Emma Vilarasau, que ja des que era petit li fan creure que és un mag excepcional.

Quan s'adona de l'engany, per un error de producció, el protagonista decideix abandonar el programa per demostrar a tothom el seu talent com a il·lusionista. És llavors quan surt del 'reality show' i munta l'espectacle que rep el nom de 'La gran ilusión'.

Les entrades ja estan exhaurides. El Teatre-Auditori ha col·laborat amb el muntatge a través del Taller d'Escenografia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.