L'espectacle 'La Partida' posa la vida al taulell de joc del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

El santcugatenc Ramon Madaula en un moment de la funció

El santcugatenc Ramon Madaula en un moment de la funció

L'escenari del Teatre-Auditori s'ha convertit aquest divendres en el taulell de joc de 'La Partida', un muntatge dirigit per Julio Manrique que utilitza el pòquer com a metàfora de la vida. Joan Carreras, Andreu Benito, Andrew Tarbet, Oriol Vila, Marc Rodríguez i el santcugatenc Ramon Madaula han estat els jugadors d'aquesta timba en la qual s'han posat sobre la taula temes com l'amistat, la mentida, l'èxit, el fracàs i les relacions entre pares i fills.



'No és juga a les cartes, es juga a l'home' és la sentència que determina el curs de 'La Partida', una de les primeres obres del britànic Patrick Marber, que ha arribat aquest divendres al Teatre-Auditori sota la direcció de Julio Manrique.

El santcugatenc Ramon Madaula, Joan Carreras, Andreu Benito, Andrew Tarbet, Oriol Vila i Marc Rodríguez formen el repartiment d'aquesta obra en clau masculina que utilitza una partida de pòquer per parlar de temes que van més enllà del joc. Tots ells donen vida a sis personatges desestructurats i sense família, que han convertit les seves partides de pòquer setmanals en el seu petit nucli familiar. Uns personatges que, com explica l'actor Joan Carreras, es necessiten en la mateixa mesura que s'odien.

Joan Carreras

Curiosament l'obra s'havia de dir 'Sis homes sense dones' i és que tots ells estan desestructurats. Es necessiten tant com s'odien.


El muntatge, que se situa a mig camí entre la cuina, el menjador i el soterrani d'un restaurant, explica una història de relacions humanes, de pors, somnis i plans de futur. Tot plegat construït al voltant d'una partida de pòquer amb altes dosis de testosterona.

'La Partida' és una comèdia construïda a partir de sis petits drames que utilitza la ironia com a principal via d'expressió. L'actor Andrew Tarbet afirma que aquesta pluralitat de gèneres és un regal per a tota la companyia.

Andrew Tarbet

És un plaer per a nosaltres, perquè hi ha tants colors que tens l'oportunitat d'entrar en un món de comèdia i el vudú de la vida.


Amb una posada en escena mil·limetrada i una banda sonora que ha inclòs temes de Cat Steves i Johny Cash, 'La Partida' s'ha jugat aquest divendres al Teatre-Auditori amb sis jugadors que s'ho han apostat tot al joc de la vida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.