La Pua ofereix un monogràfic gratuït sobre el sector de la música


  • Comparteix:

El Casal TorreBlanca acull el monogràfic del sector de la música.

El Casal TorreBlanca acull el monogràfic del sector de la música.

L'oficina musical La Pua, situada al Casal TorreBlanca, organitza aquest novembre uns monogràfics gratuïts sobre el sector de la música. El taller estarà dividit en dues sessions, una primera sobre propietat intel·lectual i entitats de gestió, i una segona sobre els secrets de la indústria musical. El monogràfic tindrà lloc al Casal TorreBlanca aquest dimecres i el 12 de novembre a dos quarts de vuit del vespre i anirà a càrrec del professor i músic Oriol Saltor.

La primera sessió abordarà temes relacionats amb els diferents drets de la propietat intel·lectual (autor, intèrpret i executant) i les diferents entitats de gestió (SGAE, AIE, AGEDI i Creative Commons).

La segona sessió pretén explicar els mecanismes de la indústria musical de forma entenedora. S'abordaran conceptes com el 'booking', el management, l'autoedició, la facturació, i les diferències entre les discogràfiques i les editorials.

Les inscripcions poden fer-se al correu oficinamusical@santcugat.cat i al telèfon 93.544.19.65.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.