L'ONG Petits Músics del Món engega nous tallers a vuit escoles de la ciutat


  • Comparteix:

Els alumnes de l'institut Arnau Cadell han estat dels primers en gaudir del taller / Foto: Facebook Petits Músics del Món

Els alumnes de l'institut Arnau Cadell han estat dels primers en gaudir del taller / Foto: Facebook Petits Músics del Món

L'ONG santcugatenca Petits Músics del Món ha iniciat els nous tallers escolars 'Muliwanji, bon dia Malawi', que arribaran a vuit centres de la ciutat i a 500 estudiants. L'escola Collserola i l'institut Arnau Cadell són els primers en acollir aquestes sessions, que acosten l'estil de vida, la cultura i les costums de Malawi als alumnes santcugatencs.

El taller 'Muliwanji, bon dia Malawi' és una proposta nova de Petits Músics del Món i consta d'una sessió d'una hora enfocada a descobrir la vida dels habitants de Malawi, per entendre i valorar les diferències.

La responsable de comunicació de Petits Músics del Món, Jésica Rodríguez, ha explicat a Cugat.cat que es tracta d'un taller més social que musical.

Jésica Rodríguez

És una sessió d'una hora que es fa durant la classe de música, encara que és un taller de sensibilització per conèixer la vida i costums de Malawi.


Aquest taller previ es complementa amb els Tallers de Música Africana, que s'ofereixen des de 2006, i que tindran lloc a l'abril amb la visita d'un grup de nens malawians del centre Music Crossroads. La desena de nens convidats, d'entre sis i 16 anys, rebran formació musical, conviuran amb les famílies d'acollida, coneixeran alumnes de la ciutat, visitaran Barcelona i oferiran concerts a l'aire lliure.

Les vuit escoles i instituts que participaran en aquests tallers són: Arnau Cadell, Collserola, Pi d'en Xandri, Gerbert d'Orlhac, La Floresta, Turó de Can Mates, L'Olivera i Angeleta Ferrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.