Lluís Ribas agraeix el mecenatge d'Autocugat regalant un quadre a Josep Maria Negre


  • Comparteix:

L'artista Lluís Ribas regala un quadre al gerent d'Autocugat, Josep Maria Negre, per agrair-li el seu suport a les iniciatives culturals i a l'art. L'obra està inspirada en la sortida del sol i en el color característic d'Autocugat. Ribas signa el quadre amb el seu segon cognom, Castellsegué, amb el que rubrica les seves obres abstractes.

Una Z gegant, símbol corporatiu de la marca Opel, és el referent principal que es pot veure en el quadre que Lluís Ribas ha volgut regalar a l'empresari santcugatenc Josep Maria Negre. L'artista vol agrair amb aquest regal l'esforç que fa Negre per l'art i la cultura de Sant Cugat.

Escoltem l'artista Lluís Ribas.

Lluís Ribas

Jo tinc molt que agrair a en Josep Maria perquè sempre que l'hi he presentat una idea me l'ha recolzat. Aquest quadre és el premi.


El quadre està pintat en tons groguencs, els colors característics de la marca alemanya, i la imatge principal està partida per la meitat per una línia de color groc intens, que desvela les inicials A i C del concessionari Autocugat. En aquesta obra Lluís Ribas utilitza la sorra per donar relleu al quadre, fet que simbolitza la força de la terra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.